Om oss

Om oss

Bright Light El & Design – för ett komplett resultat. Oavsett om det gäller en punktbelysning i din trädgård eller större projekt för företag och offentliga miljöer så hjälper vi gärna till.

Bright Light El & Design startades av Tommy Sundberg och Per Lindberg 2004. De startade företaget efter att tidigare samarbetat som installatör respektive grossist. Tommys långa erfarenhet av el-branschen och Pers skicklighet inom belysning och ljusberäkning, skapar en framgångsrik kombination.

Sedan 2014 är BL El & Design en del av Electroteambolagen AB. Electroteambolagen är en stark elkoncern som ser ljust på framtiden. Vi är cirka 180 anställda i koncernen och i stark expansion.

BL El & Design har sitt säte i Stockholm, men anlitas för uppdrag över hela Sverige. Totalt är vi 21 medarbetare och montörer, alla med individuell specialistkompetens inom bland annat el-installation, programmering av styrsystem, datanät, ljud och bild. Vår styrka är vår breda kunskap som ger dig individuellt anpassad belysning, optimerad för dig oavsett om det är för en privat bostad eller en verksamhet.

Förutom el-installationer erbjuder vi även ljusdesign. En rätt så unik kombination för ett elföretag. Det innebär att vi kan komma med idéer och förverkliga dina individuella visioner. Vi arbetar uteslutande med väl beprövade produkter och anpassar våra förslag efter dina specifika behov.

 

Vi sponsrar

Certifikat

UC Sigill

Go To Top