Certifieringar

Bright Light El & Design AB och Electroteam Bolagen AB följer nedanstående regler och krav, och arbetar för att uppnå samtliga nedanstående certifieringar.

Bright Light El & Design AB följer nedanstående regler och krav, och arbetar för att uppnå samtliga certifieringar.

Intertek2004

Miljö ISO 14001

Standardserien ISO 14000 behandlar krav och råd för det man i dagligt tal kallar "miljöcertifiering". Kravstandarden ISO 14001:2004 definierar de krav som ledningssystemet för miljö skall uppfylla för att vara certifierbart.

Intertek2008

Kvalitet ISO 9001

Standardserien ISO 9000 behandlar krav och råd för det man i dagligt tal kallar "kvalitetscertifiering". Kravstandarden ISO 9001:2008 definierar de krav som ledningssystemet för kvalitet skall uppfylla för att vara certifierbart.

Intertek2007

Arbetsmiljö OHSAS 18001

Standardserien OHSAS 18000 behandlar krav och råd för det man i dagligt tal kallar "arbetsmiljöcertifiering". Kravstandarden OHSAS 18001:2007 definierar de krav som ledningssystemet för arbetsmiljö skall uppfylla för att vara certifierbart.

aaa

AAA

AAA är ett Soliditets och kreditvärderingssystem som baseras på en mängd beslutsregler. Modellen erbjuder en bred tillämpning i både kredit- och marknadssammanhang som till exempel kreditgivning, prospektsökning och upphandlingar. Det är 100 000-tals företag som dagligen tar hjälp av AAA-kreditvärderingssystem för att snabbt fatta olika beslut. Företagen kan göra affärer med alla och ser genom rating och rekommenderad kreditgräns när de bör begära förskottsbetalning, begränsa eller öka kreditbeloppet.

PartnerKNX

KNX

Vi är certifierade på KNX som uppfyller kraven för världens enda standard för hem och fastighetskontroll. Med detta system kan vi erbjuda energisparande helhetslösningar inom el.
Läs mer här

Eio

EIO och EIO-Q

Vi är medlemmar i EIO- elektriska installatörsorganisationen. Vi har ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Systemet bygger på EIO-Q som är ett ledningssystem som är anpassat 
för elteknikbranschen.

 

 

 

Vi sponsrar

Certifikat

UC Sigill

Go To Top