Automatisera ditt hem eller företag

Automatisera ditt hem eller företag

Smarta hus är framtiden. Bright Light El & Design AB levererar, installerar och konfigurerar/programmerar system för “Smarta hus”. Styr belysning, värme, kyla, ventilation, larm, övervakning, solskydd i ett och samma system.

Vill du ha ett nätverk för data/telefoni eller ett komplett styrsystem för all belysning och annan funktionalitet i ditt hem eller kontor så har vi möjlighet att förse dig med system och driftsättning av till exempel KNX/EIB, IHC, LexCom Home/Office.

KNX/EIB
En industristandard för automation av hem eller kontor. Systemet bygger på en datakommunikation mellan alla deltagande funktioner i elsystemet som möjliggör konfigurationer och funktioner som i ett konventionellt system innebär komplexa och skrymmande efterinstallationer eller helt enkelt inte låter sig göras.

Alla ingående aktiva enheter i systemet är tekniskt helt oberoende av varandra. Du kan styra belysning, värme, kyla, ventilation, larm, övervakning, solskydd med mera genom det här systemet. Systemet möjliggör styrning och övervakning via strömbrytare/dimmer, central display eller via webbsystem över internet.

KNX Smarta hus

BL El & Design levererar, installerar och konfigurerar lösningar för smarta hem och kontor. Vill du ha ett enhetligt styrsystem för alla dina elstyrda funktioner kan vi hjälpa dig med både konstruktion och driftsättning.

Vi är certifierad installatör av KNX, ett styr- system som tillåter alla funktioner i elsystemet att mötas i en konfiguration. Från samma enhet styr du till exempel belysning, kyla, värme, ljud, bild, larm, övervakning och garageport antingen från en strömbrytare eller fjärrkontroll, central display eller via ett webbsystem.

KNX är helt fabrikatsoberoende, vilket innebär att du slipper kostsamma och skrymmande efterinstallationer om du sedan vill bygga ut eller förändra ditt KNX- system.

 

IHC
Liknar KNX men har en annan teknik som bland annat gör det möjligt att använda vanliga strömbrytare. Systemet bygger på en central styrenhet till vilken alla styrande och styrda enheter kopplas.

 

LexCom Home
Ett öppet och snabbt hemnätverk som gör det möjligt att ansluta TV, telefon, dator, skrivare, fax med mera till LexCom Home-uttag i bostadens alla rum.

Hör av dig till oss, vi har med all sannolikhet möjlighet att leverera och installera det du önskar.

Vi sponsrar

Certifikat

UC Sigill

Go To Top