Ljussättning både inne och ute

Ljussättning både inne och ute

Oavsett om det gäller kontorsbelysning, ljussättning av en offentlig park eller din egen trädgård så hjälper vi dig. Bright Light El & Design AB är din vän på vägen från idé till färdigt projekt.

Kontorsbelysning
Bright Light El & Design AB idesätter, projekterar och installerar allt från stora varuhus och industrier till mindre butiker och kontor. Vi har personal med lång erfarenhet av installation i stora kontorskomplex.

Belysning utomhus
Oavsett om det är för en trädgård eller offentlig miljö. Vi kan hjälpa dig. Belysning för ljus i offentliga miljöer, effektfulla dioder för markering/ledljus, belysning under vatten, körbara ljuskällor mitt på infarten eller ljusklot för dekoration. Det finns mycket att välja på. Vi samarbetar med de stora kända armaturtillverkarna men även med mindre specialiserade och nischade tillverkare.

Trädgårdsbelysning
Att belysa trädgården berikar hela intrycket och faktiskt också hur man användander de ytor man har till sitt förfogande. Sensommarkvällarna blir stämningsfulla och upplysta och de mörka vintermånaderna inte längre lika mörka.

Att investera i belysning i trädgården gör din trädgård rättvisa året om. Vi hjälper dig med din trädgårds ljus oavsett om du vill installera enstaka lyktor eller om du vill ha ett övergripande arbete utfört för hela trädgården. Vi hjälper dig från din idé till färdig belyst trädgård.

 

Ett belysningsprojekt hos Bright Light El & Design AB omfattar 6 steg:

• Planering
• Provbelysning
• Schaktning
• Kablage och armaturer
• El och styrsystem
• Driftsättning

 

Utställning och mässor
Att saluföra produkter i skylt- eller mässmiljö kräver korrekt anpassad belysning. Här kan både val av mängd, styrka och typ av belysning vara avgörande för hur väl dina produkter åskådliggörs och hur kunderna uppfattar dina produkter. I vissa miljöer och för vissa produkter krävs många ljuskällor från många riktningar och i andra sammanhang kanske en ensam stark strålkastare ger den rätta känslan. Vi har erfarenhet och kan hjälpa dig.

Vi sponsrar

Certifikat

UC Sigill

Go To Top